Politica 9 Mai 2019 10:29
Deputatul PSD, Iulian Bulai, sustine ca "PSD umileste oamenii din institutiile publice ducand-i cu forta la mitingul de la Iasi".

"PSD umileste oamenii din institutiile publice ducand-i cu forta la mitingul de la Iasi. Consiliul Judetean Neamt fura din banul public pentru a-l salva pe Dragnea.

Cazul Neamt: firma de transport local din Piatra Neamt - SC Troleibuzul SA aflata in subordinea CJ Neamt (condus de baronul PSD Ionel Arsene) anunta ca maine, mai multe autobuze intra de urgenta intr-o verificare tehnica.

Este un fals: surse din firma (angajati si soferi) au confirmat ca maine vor pleca la Iasi 10 autobuze pentru miting (dintre care 4 sunt autobuze noi). Pe banii nemtenilor. Este o mare bataie de joc la adresa nemtenilor si romanilor. Banul public este in interesul cetateanului, nu al partidului PSD.

Mai mult: institutiile publice controlate de PSD au cota anume de persoane pe care trebuie sa le aduca pentru miting. Anumiti agentii economici care au legatura cu statul au si ei cota de participare. Tot ei suporta si cheltuielile aferente transportului si sederii la Iasi.

In multe comune pesediste din Neamt, preotii anunta excursii gratis la Sf Parascheva. Sponsorizate de PSD.

O tara intreaga trebuie sa stie ca moldovenii de buna credinta se opun abuzurilor de mai sus si ca maine la Iasi vom apara Moldova.

PS: maine voi face o adresa la CJ pentru a intreba unde au fost reparate aceste autobuze si cat a costat", a scris Iulian Bulai pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.