Politica 8 Mai 2019 10:17
Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "ideea mitingului lui Dragnea din ziua de 9 mai de la Iasi este cea mai toxica si antiromaneasca initiativa politica din ultimii ani".

"Ideea mitingului lui Dragnea din ziua de 9 Mai de la Iasi este cea mai toxica si antiromaneasca initiativa politica din ultimii ani!

Romania contra Europa / Moldova contra Ardeal / Gasca lui Dragnea contra celorlalti romani / un grup de indivizi corupti contra romanilor pro europeni / interlopii lui Codrin contra manifestantilor anti - Dragnea din Iasi/ oameni adusi cu forta de primari si sefii de institutii publice intr-o zi lucratoare contra jamdarmilor chemati iar sa aplice ordinele unor politruci ! Asta ne dorim cu adevarat de Ziua Europei?

Adevaratii social -democrati din Romania sunt si se simt europeni! Ii rog sa se dezica de acest Grup Mafiot Dragnea- Valcov - Codrin - Olguta care ii fac sa se simta rusinati in fata familiei, prietenilor, vecinilor si colegilor!

Suntem mandri ca suntem romani - si mandri ca suntem europeni! Suntem toti PRO Romania!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.