Politica 7 Mai 2019 11:21
Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca doreste ridicarea Sanatatatii si Educatiei din Romania la standarde europene cu ajutorul investitiilor.

"Vrem sa mergem in Parlamentul European ca sa aducem Uniunea Europeana in Romania, sa aducem bunastarea si oportunitatile pe care UE le ofera Romaniei, iar asta inseamna:


  • legislatie favorabila;

  • piata de desfacere pentru produse romanesti competitive;

  • drept la munca si studii in tarile UE;

  • fonduri europene pentru investitii, agricultura, educatie si sanatate.



Ne propunem sa ridicam Sanatatea si Educatia din Romania la standarde europene cu ajutorul investitiilor pe care le vizam astfel:


  1. in domeniul Educatiei vrem sa investim in invatamantul profesional pentru ca avem nevoie de forta de munca calificata;

  2. in domeniul Sanatatii, dincolo de investitiile in spitale, de dotarea spitalelor, avem nevoie sa ne gandim la un cadru normativ care sa permita o mai buna utilizare a resurselor in sectorul public din sanatate, dar si din sectorul privat", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.