Politica 7 Mai 2019 10:15
Numai 50 de persoane si-au facut aparitia la primul miting organizat duminica de PSD Vaslui in campania pentru alegerile europarlamentare, transmite Adevarul.

Mitingul PSD a tinut doar jumatate de ora, Dumitru Buzatu, sotia acestuia, senatoarea Gabriela Cretu, si alti cativa lideri locali tinand discursuri.

"Noi astazi am invatat o lectie organizand acest miting, sper. Desi sunteti inca putini cei care ati dat curs acestei invitatii, eu va spun ca trebuie sa ne straduim cu totii sa iesim din aceasta letargie. Haideti putin sa incercam sa ne mobilizam poate reusim sa-i determinam sa devina activi si pe concetatenii nostri, locuitorii orasului Vaslui, sa incercam sa-i facem sa reflecteze pentru ca alegerile trebuie sa fie niste alegeri rationale, sa ne punem mintea la contributie, nu ranza", a spus Dumitru Buzatu, citat de ziaruldeiasi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.