Politica 5 Mai 2019 22:28
Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, comenteaza stirea ca Tudorel Toader si-a adaugat la CV intalnirile oficiale cu Frans Timmermans, noteaza adevarul.ro.

"E o vorba la romani. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. La dl Toader nu e asa. E mai grav. E rupt de simtul realitatii. Si e bine. Caci altfel s-ar fi sinucis de mult, din onoarea care decurge din functiile astea toate cu care patria i-a multumit.

Apoi, e bine si pentru ca dl Toader nu candideaza la nimic. Are totul. Daca si-ar fi depus o candidatura pe undeva, in locuri care conteaza si altceva decat fidelitatea fata de Partid, cel mai probabil nu trecea de selectia de CV-uri. Peste 3 pagini nimeni nu citeste, nu din lipsa de timp ci din responsabilitate. Nu alegi pe cineva care trece in CV de toate, just in case", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.