Politica 5 Mai 2019 12:20
Fostul premier Mihai Tudose a reactionat in urma aparitiei unor clipuri care sugereaza ca el, Victor Ponta si alti membri ai PRO Romania ar fi agenti SRI sau KGB.

"Idiotii cu bani.

A 'aparut' un filmulet care se doreste a fi 'devastator' la adresa mea si a unor colegi candidati ai PRO Romania. Sunt prezentate presupuse legitimatii de la SRI, KGB, etc...

Cand esti idiot, inconjurat de idioti, ai muuuulti bani la dispozitie, esti disperat ca-ti fuge pamantul de sub picioare, cand e de notorietate ca esti tatal hotilor... apelezi la astfel de 'metode de campanie'. Caci nu-i asa, cine nu e de acord ca tu si clica ta sa furati toata tara este securist! Cine nu e de acord cu amnistia si gratierea ta si a gastii tale nu e patriot, e un tradator! Lasa ca vine el votul pe 26 mai si pleci tu cu toti ai tai. Acasa sau in alta parte....", a scris Tudose pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.