Politica 4 Mai 2019 14:27
Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca pe 26 mai va vota doar la europarlamentare, mentionand ca buletinul pentru referendum nici macar nu il va ridica.

"Nu, eu ma duc sa votez la europarlamentare. Eu ma duc sa votez pentru europarlamentare si buletinul lui Klaus Werner Iohannis nu o sa il ridic. Referendumul este o bascalie. In primul rand ca cere romanilor sa voteze un lucru pe care ai tai l-au facut de zece ori cu doamna Pruna, si acum este acest lucru.

Este o chestie de campanie. Domnul Klaus Werner gandeste ca poate sa mai smulga voturi pentru ai lui. Dar se insala amarnic. Eu personal nu voi lua acest buletin si nu voi vota. Voi fi prezent dimineata, pe 26 mai, sa votez candidatii la europarlamentare. Acel lucru il voi vota. La referendum nu voi vota", a declarat Codrin Stefanescu la B1 TV, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.