Politica 2 Mai 2019 10:55
Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale care a modificat legislatia penala si legile Justitiei, nu poate argumenta motivele pentru care a decis eliminarea din Codul penal a infractiunii de neglijenta in serviciu si de ce a redus termenele de prescriptie pentru mai multe infractiuni.

Avocatul Andrei Lupu, reprezentant al PLUS, care a dorit sa afle parerea fostului ministru al Justitiei cu privire la eliminarea neglijentei in serviciu si diminuarea termenelor de prescriptie a faptelor, noteaza adevarul.ro.

Iordache: "Punctul nostru de vedere a fost acesta: ca infractiunea aceasta, de sorginte comunista, nu-si mai gaseste locul".

Lupu: "Deci omul ala nu mai trebuie pedepsit. Daca, din greseala, da o autorizatie si cade casa peste un nevinovat?"

Iordache: "Domnule avocat, chiar nu intelegeti? Cine greseste, plateste, dar sunt o gramada de infractiuni in Codul Penal, potrivit caruia ...".

Lupu: "Spuneti-mi care? Senzatia mea e ca nu stiti".

Iordache: "Imi pare rau. Pot veni sa va explic, dar nu am timpul fizic. Eu v-am explicat. Inteleg ca aveti o tema cu neglijenta in serviciu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.