Politica 2 Mai 2019 10:25
Fostul premier Victor Ponta atentioneaza ca ar fi fost angajata o firma de catre Consiliul National al PSD care sa monitorizeaze activitatea pe Facebook.

"ATENTIE MAXIMA - mafiotii vor sa va pacaleasca si sa va fure votul!!!

Consiliul National al PSD a angajat o firma care va monitorizeaza activitatea pe Facebook- daca dati “like” la o postare apartinand lui Victor Ponta sau care ii contine numele va vine imediat o reclama mincinoasa a PSD ( vezi anuntul oficial al Facebook de mai jos)!

1. Este ILEGAL - GDRP Regulamentul European de protectie a datelor personale interzice in mod explicit acest gen de activitati cu caracter politic (fara acordul persoanei)

2. Este PERICULOS pentru siguranta nationala - activitatile de acest gen au incetat in Europa dupa scandalul Cambdridge Analytica / insa este continuat de firme rusesti care au influentat si BREXITUL si campaniile electorale / practic PSD da acces la datele personale ale romanilor unor asemenea organizatii ostile Romaniei si Uniunii Europene

3. Este IMORAL - aceasta campanie impotriva celor care il urmaresc si il aprecieaza online pe Victor Ponta este platita din banii primiti de la Bugetul de Stat ! Numai in luna Aprilie PSD a primit de la Buget 3,5 milioane de euro !!! Ca sa intelegeti stimati social - democrati si contribuabili la buget: 115.000 Euro / zi !!!!

4. In mod normal ar trebui sa fac plangere penala la Politie - credeti ca 'protejata' Carmen Dan va face ceva pentru sanctionarea penala a lui Dragnea ? Credeti ca ii mai este frica de Justitie? Eu cred ca nu

Le este frica doar de Victor Ponta si de ProRomania/ dar cel mai mult le este frica de votul dvs din 26 Mai!

Ps -noroc ca acum am si Instagram - pana platesc o firma sa il monitorizeze", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.