O femeie a suferit o intoxicatie cu fum in urma unui incendiu izbucnit duminica in garsoniera sa din localitatea Agigea, focul raspandindu-se de la o lumanare aprinsa, lasata nesupravegheata, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea".

Proprietara a primit ajutor medical de la un echipaj al SMURD, refuzand transportarea la spital.

"Focul s-a propagat la haine si bunuri, iar proprietara a primit primul ajutor din partea colegilor de la SMURD, deoarece se intoxicase cu fum in incercarea de a-si salva bunurile. A refuzat transportul la spital", a transmis ISU.

Conform sursei citate, pentru stingerea incendiului au intervenit, timp de aproximativ 45 de minute, zece pompieri cu doua autospeciale. Garsoniera a fost distrusa in proportie de 60%. Cauza probabila a iscarii incendiului este o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.