Un manechin brazilian in varsta de 26 de ani a decedat subit sambata dupa ce i s-a facut rau in timpul unei prezentari de moda din cadrul Saptamanii Modei de la Sao Paulo (SPFW), au anuntat organizatorii evenimentului, potrivit AFP.

"SPFW a aflat in urma cu putin timp vestea decesului manechinului Tales Soares, caruia i s-a facut rau in timpul prezentarii Ocksa", o casa de moda braziliana, au precizat organizatorii intr-un comunicat. Acestia nu au oferit detalii despre cauzele decesului.

Tanarul, al carui nume de scena era Tales Cotta, s-a prabusit in momentul in care se pregatea sa iasa de pe podium.

Pompierii prezenti la fata locului au intervenit imediat in fata zecilor de spectatori stupefiati, potrivit informatiilor aparute in presa locala.

Ocksa a scris pe pagina sa de Instagram ca este ''devastata de vestea'' decesului.

Saptamana Modei de la Sao Paulo, care a inceput pe 22 aprilie si s-a terminat sambata, este cel mai important eveniment de moda din America Latina.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.