Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu a fost adusa nicio modificare codurilor penale, "nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR".

"Nu a fost facuta nicio modificare. Haideti sa fim rigurosi, o sa vina altii sa vorbeasca - niste mincinosi, la Codurile penale s-a declansat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri si spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus ca o serie de articole nu sunt constitutionale si nu pot fi acceptate si o serie de articole trebuie sa fie modificate pentru a deveni constitutionale si o serie de articole sunt constitutionale fara sa fie modificate. Decizia luata de noi de anul trecut a fost ca doar articolele declarate constitutionale si cele neatacate sa continue procedura parlamentara, ca sa se inchida o procedura. Nu s-a adus nicio modificare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR. Astazi s-a incheiat aceasta procedura parlamentara partial, pentru ca o sa atace din nou la CCR niste articole declarate deja constitutionale. Deci, nu e niciun fel de modificare", a afirmat Dragnea, la Parlament, potrivit Antena3.ro.

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectele pentru modificarea Codului penal si a celui de procedura penala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.