Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan spune ca PSD si ALDE au ramas fara majoritatea in Parlament, dovada fiind faptul ca au renuntat la restructurarea Guvernului.

"Coalitia de Guvernare PSD-ALDE a ramas fara majoritate in Parlament!

Nimic nu dovedeste mai bine acest lucru decat faptul ca Liviu Dragnea NU mai vine cu restructurarea Guvernului.

A incercat sa forteze remanierea, a esuat. Guvernul PSD-ALDE are oficial zilele numarate.

Astazi, ascunsi ca o grupare infractionala in biroul lui Liviu Dragnea, liderii PSD-ALDE au renuntat la votul Guvernului in Parlament pentru ca au constatat singuri ca parlamentarii nu-i mai sustin.

Dupa trei propuneri de ministri, care mai de care mai slabe si mai inadecvate, acum renunta la a cere votul Parlamentului. Pentru ca nu mai au sustinere! Altfel, nu ar fi avut nicio retinere ca in saptamana mare sa pangareasca misiunea publica pe care o au ca sa-si puna lupii paznici la oi.

Presedintele Iohannis le-a aratat ca isi bat joc de tara si a demonstrat maxima responsabilitate pentru Romania si romani.

De maine vom avea iarasi ministri interimari, dupa ce Dragnea a perindat prin Guvern peste 70 de ministri, in numai 2 ani si jumatate. Ce au facut ei pentru Romania?", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.