Liderul Pro Romania, Victor Ponta, considera ca remanierea Guvernului trebuie facuta intr-un mod de colaborare, care sa provoace cat mai putine tulburari.

"Ministrii nu-i schimbi asa cum schimbi camasa, inseamna o tulburare a institutiilor. De ce i-au schimbat? Nu cred ca a inteles cineva care a fost supararea. Un haos. Vorbesc de faptul ca guvernul nu e al domnului Dragena, ci al Romaniei. Cand creezi o criza e bine sa fie de cat mai mica durata. Singura imagine e o guvernare haotica.

Toader a fost tot timpul prezentat ca un profesor universitar. Peste noapte, ma astept sa aflu ca e mason, securist. Stabilitatea e importanta. Daca schimbi ceva, explici oamenilor de ce schimbi, asa iar aveam 3 ministere interimare. Un ministru la Fonduri Europene, cred ca e al treilea, al patrulea ministru, acum iar toata lumea sta si nu lucreaza, iar banii ii pierdem", a spus Ponta, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.