Elena Udrea sustine ca Liviu Dragnea duce o lupta impotriva "statului paralel" care incearca sa-l elimine din campania electorala.

"Liviu Dragnea are acel dosar, despre care nu stiu ce sa spun, pentru ca nu cunosc detalii. Insa daca DNA daca s-ar uita la toti presedintii de Consilii Judetene, la toti primarii care apartin de un partid politic, vor vedea ca au angajati oameni de la partid, care nu vin la serviciu si sunt platiti din bugetul institutiilor publice. Daca Dragnea a facut asta si sunt probe, atunci este vinovat. Dar la fel de vinovati sunt toti in situatia dansului si sunt foarte multi.

Domnul Dragnea, cu acest dosar in prag de campanie, este evident ca duce o lupta in care incearca sa se apere impotriva statului paralel care incearca sa-l infunde si sa-l scoata din campania electorala", a declarat Elena Udrea la Romania TV, citata de Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.