Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, solicita majoritatii PSD-ALDE sa amane modificarea Codurilor pana dupa referendumul pe justitie.

"PNL solicita majoritatii PSD-ALDE sa inceteze imediat sa modifice legile justitiei pe repede-inainte, pana cand romanii nu isi vor exprima vointa la Referendumul din 26 mai 2019.

PSD-ALDE intentioneaza ca astazi sa simuleze, din nou, o dezbatere in Comisia Iordache, pe modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Maine vor sa dea votul final pe Legile Iordache-Nicolicea-Dragnea. Stim cu totii ca aceste modificari sunt scrise de avocatii lui Dragnea!!!

Graba lor este justificata de implinirea unor termene de prescriptie. Pe romaneste, daca nu le-a iesit pasenta cu Ordonantele de urgenta, forteaza acum albirea dosarelor prin diminuarea termenelor privind raspunderea penala, adica hotul neprins la timp e mare negustor cinstit.

Este foarte grav ca, pe langa salvarea lui Dragnea si a altor corupti VIP, vor scapa de acuzatii mii de infractori de drept comun, extrem de periculosi – violatori, criminali, talhari. De asemenea, toate prejudiciile cauzate de infractiunile de coruptie nu vor mai putea fi recuperate. Infractorii vor ramane in libertate si cu banii in buzunar.

PNL va incerca sa impiedice adoptarea unor legi in favoarea infractorilor.
PNL nu va vota aceste nenorociri.
PNL va contesta la CCR atat Codul Penal cat si Codul de Procedura Penala
", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.