Primarul general al Capitalei. Gabriela Firea, sustine ca se vede nevoita sa lase la o parte orgoliile si supararile politice, astfel incat sa reuseasca sa rezolve problemele de la Primarie.

"Ca ne certam intre noi este una si poate peste 8-9 luni ne impacam, dar deasupra tuturor scandalurilor sta interesul cetatenilor. Poate ca esti primar, ministru, consilier, premier, presedinte de partid sau al unei Camere a Parlamentului, dar cand este vorba despre interesul cetateanului trebuie sa trecem peste toate.

Daca as fi procedat altfel, cu siguranta chiar cetatenii ar fi considerat si mi-ar fi spus maine, poimaine ca pun deasupra interesului lor, supararile mele, emotiile mele, iar asta nu este in interesul cetatenilor.

In ceea ce ii priveste pe bucuresteni las totul de la mine pentru a putea debloca proiectele din Bucuresti (...) Las la o parte orgoliul politic si nu voi ezita sa merg acolo unde trebuie sa merg, fara a-mi calca in picioare principiile, pentru a rezolva situatia din Primaria Capitalei", a spus Firea, citata de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.