Fostul premier Victor Ponta sustine ca a votat cu PSD in anul 2016, insa nimic din ceea ce s-a promis la momentul respectiv nu s-a facut.

"Si eu am votat PSD in 2016 (chiar am facut campanie in toata tara, chiar am fost pe toate materialele de campanie) - si sunt de acord cu acest tanar: din tot ce s-a promis atunci nu s-a facut NIMIC /

- in schimb se lupta de peste 2 ani sa schimbe Codurile Penale si sa scape de pedepse / s-au pierdut milioane de euro din fonduri europene/ avem cea mai mare inflatie din Europa / cumparam cele mai multe produse din import / au primit sinecuri banoase toate rudele si prietenii Teldrum / au luat zeci de milioane de euro din Buget pentru banii de campanie ai partidelor parlamentare!

- imi cer eu scuze in numele social democratilor din Romania pentru ce a patit acel cetatean / ii promit ca ProRomania se va tine de cuvant", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.