Fostul premier Mihai Tudose sustine ca actuala sefa a Executivului este executantul perfect al ordinelor primite de la presedintele PSD, Liviu Dragnea. Chestionat daca este de parere ca Viorica Dancila ar putea fi remaniata, raspunsul sau a fost categoric nu.

"Hai, domnule, glumiti? E executantul perfect. Nu ati vazut-o? Eu il sustin pe Tudorel Toader, peste o jumatate de ora i-au facut voodoo. Tot ce i se va da la semnat lui Dancila va semna instant. Am 27 de ani de PSD.

S-a impus? Haideti! Doamna citeste. A spus. A citit ce i s-a dat de citit in ziua aia. S-a impus premierul? Dumnezeule! Exista varianta restructurarii, dar le e frica. UDMR a spus pas, mai conteaza pe niste minoritati, dar nici aia nu-s foarte fericiti. De la ALDE sunt si acolo niste nefericiti. Nici PSD nu mai sunt toti doritori sa mai faca parte din dezastrul asta", a spus Mihai Tudose in cadrul unei conferinte de presa, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.