Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca pensionarii au construit toate institutiile si fabricile, motiv pentru care PSD vrea ca pensionarii romani sa aiba o viata decenta si linistita.

"Noi suntem anti-europeni pentru ca vrem mai bine pentru Romania, daca vrem spitale mai bune, daca vrem salarii mai bune pentru medici, daca vrem ca pensionarii romani sa aiba o viata decenta si linistita pentru ca ei au construit aceasta tara. Ei au construit toate institutiile, toate instalatiile, toate fabricile, care au produs si care acum multi ani au fost inchise de cei care acum cer votul. N-avem dreptul ca copiii nostri sa aiba conditii de invatamant bune? N-avem dreptul ca oamenii care traiesc in sate sa aiba acces la un nivel de civilizatie decent? De ce nu le-a pasat vreodata sa se aplece asupra satului romanesc? Programele noastre eu le-am inceput, dar sunt colegi care le duc la capat. Sunt si unii primari lenesi carora le e lene sa depuna proiecte. Din fericire, nu sunt de la PSD. (...)

Toata lumea se pricepe acum la inflatie (...) Daca nu era PSD, pensia ar fi ramas la fel, iar inflatia era aceeasi", a mentionat social-democratul, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.