Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, se declara scarbit de gestul lui Klaus Iohannis de a-l decora pe Iulius Filip, disident anticomunist.

"Mi-e foarte, foarte #scarba de acest personaj lipsit complet de umanitate - Klaus Werner Iohannis! De ce il decorezi acum si nu ai facut-o cu alta ocazie? Pentru ca acum a izbucnit scandalul cu privire la sinistrul Lazar si te temi ca pierzi puncte electorale, dat fiind faptul ca NU il revoci pe Lazar! Daca il decorai pe Iulius Filip simultan cu revocarea lui Lazar, era intr-adevar un gest de apreciat. Dar, avand in vedere ca nu il revoci pe Lazar, faptul ca il decorezi pe Iulius Filip e doar un gest cinic, electoral, care iti este caracteristic. In fapt, nu il decorezi pe Iulius Filip, ci incerci sa-ti salvezi tie imaginea...

Vrei sa aiba cu adevarat valoare decorarea celui care a fost torturat? Atunci revoca-l pe cel care a semnat ca cel torturat sa mai stea niste ani la puscarie! Altminteri, esti doar un munte de cinism!", a scris Liviu Plesoianu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.