Parlamentarii ALDE considera ca alegerile pentru Parlamentul European nu trebuie "bruiate" de un referendum menit sa ii acopere "inactivitatea lui Klaus Iohannis din ultimii 5 ani".

"Parlamentarii ALDE au votat azi in plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind organizarea referendumului national din 26 mai.

Nu suntem impotriva referendumului pentru justitie, insa consideram ca nu ar trebui sa bruiem niste alegeri importante precum cele pentru Parlamentul European doar ca dl Iohannis sa-si poata camufla inactivitatea din ultimii 5 ani.

De altfel, toate forurile europene, cele care ii plac dlui Iohannis cand ii dau apa la moara, recomanda sa nu deranjam alegerile pentru Parlamentul European cu alte alegeri sau initiative.

Acest referendum este doar un pretext pentru presedintele Iohannis pentru a-si incepe campania electorala

Haideti sa nu ne mai ascundem dupa deget: presedintelui Iohannis nu-i pasa de justitie, cum nu-i pasa nici de Constitutie, cum nu-i pasa de nimic in afara confortului sau personal.

Aceasta miscare cu organizarea unui referendum pe justitie, pe niste teme asupra carora suntem cu totii de acord, este doar o incercare de a-si incepe campania electorala, in speranta ca nu va mai trebui sa vorbeasca despre ce a facut pentru romani in cei 5 ani de mandate.

Presedintele Iohannis vrea sa arunce o perdea de fum pentru ca lumea sa nu discute nimic despre nerealizarile sale din ultimii 5 ani de zile. E de inteles de ce incearca acum sa-si camufleze lipsa de rezultate prin tot felul de manevre politicianiste", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a ALDE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.