Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca nu este de acord cu ideea restructurarii Guvernului.

"Din ratiuni pragmatice, remanierea trebuie sa se margineasca la eliberarea functiilor de catre cele doua doamne care in mod cert vor fi europarlamentari si fie acum, fie alta data, vor trebui sa paraseasca aparatul guvernamental. Ar trebui sa se opreasca aici pentru ca alte schimbari, dupa parerea mea, ar necesita o analiza aprofundata, o apreciere extrem de obiectiva a activitatii ministrilor si abia dupa aceea sa procedam la schimbari. Altminteri, ne lansam intr-un joc care place unora din opozitie pentru ca vor gasi motive pentru a inventa noi si noi fitile

Este superba aceasta idee, de restructurare a Guvernului, dar eu nu vad de ce in campania electorala ne-am apuca sa restructuram Guvernul, sa-l aducem in fata Parlamentului. Probabil ca trebuie sa mai citim Sfanta Scriptura, pentru ca asa zice, cand vrea sa piarda pe cineva, mai intai ii ia mintile", a spus Dumitru Buzatu, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.