Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, il acuza pe Liviu Dragnea ca se joaca cu amanarile in procesul sau, folosind mai multe institutii ale statului roman.

"Dragnea, poti fugi dar nu te poti ascunde! Care cetatean roman poate sa se joace cu procesele si cu amanarile, folosind Parlamentul, Camera Deputatilor, Guvernul, CCR? De ce Dragnea nu se duce sa se apere vitejeste, barbateste in fata instantei fara sa se foloseasca de aceste tertipuri? Niciun alt cetatean nu poate face asta, de aceea oamenii sunt revoltati si pe buna dreptate protesteaza.

Pe 26 mai este inceputul sfarsitului pentru infractorii care vor sa-si dea amnistie si gratiere pentru faptele lor de coruptie. Pe 26 mai, spunem stop asaltului PSD - ALDE impotriva Justitiei si restabilim domnia legii in mod egal pentru toti cetatenii", a scris Ionel Danca pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.