Fostul purtator de cuvant al Guvernului Tudose, Felix Rache, sustine ca cei de la Pro Romania sunt adevaratii nasi ai liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Pro Romania vrea sa aduca in Romania banii europeni! Noi vrem sa facem autostrazi si spitale din fondurile europene, cum fac astazi, pe ici pe colo, doar cativa primari destepti.

Pe listele Pro Romania sunt oameni care vor sa aduca bani, nu sa fure banii europeni.

Trebuie sa le luam locurile din Parlamentul European lui Zoana si Grapini, care nu fac altceva decat sa se ratoiasca la UE pe acolo.

Noi vrem sa aducem banii europeni, aprozarele lui Dragnea nu tin loc de autostrazi. Oare de ce nu mai sunt rosiile din Europa bune? Pentru ca acum europenii arunca tintit cu rosii in Liviu Dragnea. Doar in fiecare HG si OUG se afla un interes al lui Liviu Dragnea.

Romania merita mai mult! Merita patrioti in Parlamentul European, care sa vorbeasca mai mult decat limba romana. Tot spun cei de la PSD ca strainii conduc Romania... Si PSD e condus astazi de straini: de peremisti si pedelisti.

Liviu Dragnea nu trebuia sa il intrebe pe sotul Olgutei daca vrea sa le fie nas, noi suntem adevaratii nasi ai lui Liviu Dragnea", a scris Felix Rache pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.