Ion Cristoiu realizeaza un top cinci al politicienilor, fiind de parere ca rolul de victima jucat de presedintele PSD Liviu Dragnea e o greseala din punct de vedere electoral.

Pe locul 5 il claseaza pe fostul sef de stat, Ion Iliescu. "Domnul Ion Iliescu, care a fost trimis in judecata, s-a purtat demn, nu am vazut pana acum nicio smiorcaiala din partea domniei sale", a spus Cristoiu.

Pe locul 4 - Dacian Ciolos: "Domnul Dacian Ciolos vad ca supravietuieste cu brio la tot trecutul care vine si il ajunge din urma", sustine jurnalistul, care avertizeaza ca "daca mai continuna cu scandalurile isi pierde electoratul".

Locul 3 este ocupat de Liviu Dragnea: "Domnul Liviu Dragnea, care acum joaca cu brio comedia omului care e mic, nu are treaba nici cu Guvernul, nici cu partidul. Eu cred ca e o greseala din punct de vedere electoral, pentru ca rolul de victima nu prinde niciodata pe PSD, pe PSD nu, adica e o ipostaza. Aceasta ipostaza de victima taie cealalta campanie electorala in legatura cu europarlamentarele"

Locul 2 - Calin Popescu Tariceanu: "Domnul Calin Popescu Tariceanu, care a inceput sa ii ia fata lui, cum se spune, a lui Liviu Dragnea, ca lider in partea coalitiei de la putere. A fost in America, a jucat foarte bine aceasta partitura cu Augustin Lazar. PN -ul din care provine el, din anii 90, fiind anticomunist", explica Cristoiu, potrivit stiripesurse.ro, care citeaza Mediafax.

Locul 1- Tudorel Toader: "Celebrul Tudorel Toader. Care ramane in continuare vedeta, dar vedeta in genul unei stele, cum spunea Eminescu, azi o vedem si nu e", conchide el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.