Fostul premier Victor Ponta sustine ca se simte jenat ca social-democrat de "propaganda jenanta" a PSD.

"Conducerea PSD primeste de la Bugetul de Stat (din taxele si impozitele romanilor ) aproape 200.000 EURO / ZI !!! (am scris corect - pe zi! )/ si foloseste banii pentru o propaganda jenanta (atunci cand nu ii fura direct)!

Ca social democrat ma simt foarte jenat (chiar indignat) de aceasta asociere cu ignoranta, analfabetismul , coruptia si aroganta pe care o vad acum la liderii PSD!

Mai ales ca aceasta rusine ingrozitoare este platita din taxele si impozitele romanilor! Bani luati de la sosele, scoli si spitale - pentru a fi folositi in mod jenant pentru o propaganda stupida !!!

Le urez tuturor social democratilor adevarati, proeuropeni , educati si respectati in comunitatea lor, sa fie 'STERSI DIN GRUP' - eu am fost 'sters' de acesti epigoni analfabeti si mi-am recastigat respectul oamenilor (si, mai ales, convingerea ca fac ce trebuie)!

Alaturi de cei din ProRomania am construit o alternativa moderna, europeana, cu adevarat social-liberala si progresista ! In acest fel avem si aveti pentru ce sa luptam ! Avem si aveti ce sa votam si sa sustinem!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.