Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sustinut la mitingul care a avut los la Craiova ca, in ultimele luni, oficiali de la Bruxelles cearta Romania pentru ceva ce nu a facut.

"Am vazut in ultimele zile, in ultimele luni, oficiali de la Bruxelles care tot cearta Romania, dar eu le pun o intrebare: Au ajutat tara asta cu ceva? Ne cearta pentru nimic, ne cearta pentru ceva ce nu am facut. Tot vorbesc despre aceste temeri. Dar de ce? De ce nu sunt si ei interesati cumva care sunt efectele guvernarii PSD pentru viata oamenilor? Puterea de cumparare a crescut. E ceva mai grav, cred ca le pasa si poate nu le place.

Cand vor pleca din nou legume si fructe gustoase si sanatoase in vest, ale noastre vor fi cumparate primele. Si asta ce credeti ca face? Produce bucurie celor de acolo sau suparare? Suparare, oameni buni. Credeti ca sunt suparati ca nu am fost de acord ca legea prin care se stabilea cum se exploateaza gazele din Marea Neagra sa lase in Romania nimic? Ce trebuia sa facem noi? 45 de ani sa ne uitam sa vedem cum ies gazele din Romania si se duc in vestul Europei si noi sa stam tot la mana rusilor? Normal, sunt investitii, trebuie sa castige, dar si aceasta tara trebuie sa castige si industria romaneasca trebuie sa castige", a spus Dragnea, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.