Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in discursul sustinut la mitingul de la Craiova, precizand si faptul ca se bucura de sustinere din parte multor simpatizanti.

"Asta e partidul pe care Iohannis si clica lui vrea sa-l distruga. (...) Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar daca te aresteaza, sa nu renunti, ca venim si te scoatem de acolo.

Sper sa nu ajungem acolo pentru ca asta e dorinta de zi si noapte a lui Iohannis, pentru ca e ingrozit de noi. Sa mearga in Germania? Poate pleaca la Miami. Nu poate sa ramana in tara sa dea socoteala si el si ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieti frante, pentru toate blocajele, pentru ura pe care a promovat-o? Nu la Miami trebuie sa plece, trebuie sa raspunda pentru casele furate si el si aia care il acopera", spus Dragnea, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.