Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat la mitingul ce a avut loc la Craiova ca in parlamentul European trebuie sa ajunga din Romania numai patrioti.

"Avem nevoie sa trimitem in Europa patrioti romani, care sa se bata pentru noi acolo, care sa nu linga clanta la mai marii Europei, asa cum din pacate au facut in ultimii ani toti cei trimisi de PNL si de PMP acolo. Avem nevoie de aceasta echipa si stiu ca dumneavoastra o veti sustine. Nu pot ei bloca atat cat putem noi vota.

Domnul Ludovic Orban insusi ne spune ca daca va veni la guvernare primul lucru pe care il va face va fi sa abroge Legea salarizarii. Florian Catu, care este eminenta cenusie a PNL, ne spune ca in momentul in care PNL va veni la guvernare printre primele masuri vor fi dati afara 500.000 de bugetari si vor fi inghetate toate programele sociale ale PSD, ca sa analizeze ei cum merge economia. Acestia sunt oamenii care vor sa vina la guvernare si care ne avertizeaza dinainte ce o sa ni se intample", a declarat Olguta Vasilescu, citata de adevarul.ro.

Citeste si: Dragnea i-a rugat pe Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa ii fie nasi la nunta cu Irina Tanase

La mitingul care a avut loc pe strada A.I.Cuza din Craiova au participat mai multi candidati la europarlamentare ai PSD, printre care Rovana Plumb, Victor Negrescu, Dan Nica, Gabriela Zoana, Maria Grapini, Natalia Intontero, Cristian Terhes, secretarul general al partidului - Codrin Stefanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.