Liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a primit o "lectie de neuitat" prin prezenta la Cotroceni a doi fosti detinuti politic.

"PNTCD saluta initiativa PSD!

PNTCD saluta initiativa PSD de a-i pune fata in fata pe detinutii politici Ioan Muntean si Marin Iancu cu Klaus Iohannis! Cei doi detinuti politici au fost tortionati la Aiud de Augustin Lazar, procurorul general aflat sub protectia lui Klaus Iohannis.

Presedintele nedemn al Romaniei, Klaus Iohannis, a primit o lectie de neuitat, ca protector al procurorilor si judecatorilor tortionari si sustinatori ai tortionarilor de azi, reprezentati de Augustin Lazar, Laura Codruta Kovesi, Lavinia Stanciu, Onea, Negulescu-Portocala, Man, Ardelean si multi altii. Klaus Iohannis a girat transformarea justitiei in ”camp tactic” al serviciilor secrete.

PNTCD va milita alaturi de PSD si ALDE pentru eliminarea sistemului de politie politica din Romania de azi si pentru pedepsirea tortionarilor in mod exemplar, pentru ca astfel de crime sa nu se mai intample!", a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.