Omul de afaceri Adrian Porumboiu lanseaza un atac dur la adresa lui Victor Ponta si a lui Daniel Constantin.

"Porumboiu personal poate sa piarda, poate sa dispara, sunt lucruri firesti, normale in orice colt al lumii. Grav este ca firmele, din 6.500 de angajati, nu stiu daca mai au vreo 300- 400. Toate firmele au intrat in insolventa si ii intreb pe domnul spagar Daniel Constantin, asa sa scrieti pentru ca imi asum ceea ce spun, si pe domnul capitan SIE Ponta ii incadreaza dumnealor si mai ales platesc dumnealor salariile si tot ce este de platit la bugetul statului? Nu se va intampla asta”, a spus omul de afaceri intr-un interviu acordat Adevarul, potrivit cotidianul.ro.

Chestionat pe ce se bazeaza cand afirma ca Daniel Constantin este un spagar, iar Ponta agent SIE, raspunsul sau a fost: "Este un spagar evident si eu il rog de vreo patru ani sa ma dea in judecata. Nu pot sa spun mai mult, cand ma va da in judecata o sa spun, deocamdata atat pot sa spun ca este un spagar nenorocit. El a dat aceasta sanctiune. S-a folosit de copilul asta de la Vaslui (Razvan Arteni, directorul APIA Vaslui – n.r.), care este nevinovat. Prima data cand m-am intalnit cu el, mi-a si zis, ”domnule presedinte, m-au fortat sa dau sanctiunea asta”. Dar sa vedeti cand faceam memoriile si le trimiteam lui Ponta si lui Daniel Constantin, ei le trimiteau spre rezolvare tot lui Razvan Arteni la Vaslui!"

ICCJ a hotarat ca a fost abuziva sanctiunea de 17 milioane de euro, aplicata de Agentia de Plati si Interventii in Agricultura firmei omului de afaceri Adrian Porumboiu. Sentinta este definitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.