Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca inca un efect al OUG114 ar fi cresterea preturilor si ca ar urma cresterea somajului, subliniind ca solutia ar fi reducerea deficitului bugetar prin taierea cheltuielilor, eliminarea taxelor introduse in ultimii doi ani si aborgrarea OUG 114.

"PSD-ALDE ne cresc preturile!

Inca un efect al OUG114- cresterea preturilor.

Taxele mai mari, cresterea costurilor de productie (salariul minim, suprataxarea, etc) au dus, asa cum estimam, la cresterea preturilor.

Martie este a treia luna de cresterea a inflatiei dupa o perioada in care rata inflatiei se mai stabilizase.

INS: 'Preturile de consum in luna martie 2019 comparativ cu luna martie 2018 au crescut cu 4,0%. Rata anuala calculata pe baza indicelui armonizat al preturilor de consum (IAPC) este 4,2%'.

Am spus anul trecut ca BNR s-a oprit prea devreme cu cresterea dobanzilor. BNR deja a anuntat ca retrage lichiditate din piata. Asta inseamna dobanzi mai mari pe piata interbancara.

Cresterea inflatiei INTOTDEAUNA vine la pachet cu CRESTEREA dobanzilor. Atat pentru persoane fizice si juridice dar si pentru stat.

Sa aveti imaginea perfecta a criziei in care ne-a aruncat PSD-ALDE- economia scade, preturile si dobanzile cresc.

Urmeaza cresterea somajului.

Solutia: REDUCEREA deficitului bugetar URGENT prin taierea cheltuielilor, eliminarea taxelor introduse in ultimii doi ani si aborgrarea OUG 114", a scris Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.