Liderul Pro Romania, Victor Ponta, considera ca acest "scandal" intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si liderul PSD, Liviu Dragnea, este "un fake".

"Scandalul Dragnea-Toader e un fake. Cu siguranta joaca teatru. L-ati pus dvs. pe dl Toader ministru? Nu! Nici eu nu l-am pus. A fost ministru in Guvernul Grideanu. A cazut Guvernul Grindeanu, dupa care a venit Guvernul Tudose. Dl Dragnea a zis sa ramana tot Toader. A plecat Guvernul Tudose, a venit Guvernul Dancila. A zis sa ramana tot Toader. Dupa aia a aparut povestea aia ca e o motiune la Camera Deputatilor impotriva ministrului Toader, au amanat-o, fiti atenti ca ce-i facem. Dupa care evident ca au votat impotriva. E un joc", a declarat Victor Ponta, potrivit Adevarul.ro.

Victor Ponta a spus ca Liviu Dragnea vrea sa scape printr-o decizie a CCR pentru procesul lui.

"Dragnea vrea sa scape la Curtea Consrtitutionala si maine vom sti daca intr-adevar scapa sau nu, printr-o decizie a CCR care sa dispuna rejudecarea procesului lui, doar al lui, nu la ceilalti. Numai procesul lui Dragnea se reia de la zero, numai Dragnea este deasupra legii, toti ceilalti trebuie sa ramana sub si sa aiba probleme", a adugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.