Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ar fi tentat sa le spuna europenilor care sunt fani Laura Codruta Kovesi sa o ia la sefia Parchetului European.

"Aproape ca as fi tentat sa le zic: o vreti? Luati-o! Sa va nenoroceasca si voua Justitia asa cum a facut-o in Romania. Dar imi pasa de UE si cred ca merita mai bine! Daca vor un procuror dintr-o tara estica sau din Romania, sunt zeci, sute de procurori cinstiti, morali, onesti si mai bine pregatiti! Sa se uite la ei si nu la produse de marketing ale serviciilor de informatii!", a spus Tariceanu, intr-un interviu acordat Mediafax, citat de Stiripesurse.ro.

Despre posibila excludere din grupul ALDE European

"Cred ca riscul cel mai mare este ca ALDE European sa nu mai fie ALDE! Se fac jocuri pentru viitoarea comisie si viitorul Parlament European, iar la Bruxelles sunt minti infierbantate care vor ca ALDE sa se verse intr-o structura mai mare in care sa-si piarda identitatea de liberali. (…) ca sa fim liberali nu avem nevoie de adeverinta de la Bruxelles!", a mai spus liderul ALDE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.