Rares Bogdan, candidat la europarlamentare pe lista PNL, a participat la mitingul liberalilor de la Craiova, unde a tinut sa-i transmita un mesaj presedintelui PSD Liviu Dragnea. Fostul jurnalist l-a sfatuit sa se retraga pana nu e prea tarziu, intrucat va "manca o mama de bataie" la alegerile europarlamentare din 26 mai.

"Buna ziua, dragi romani, buna ziua, dragii mei olteni! Ma bucur ca m-ati primit in familia dvs. Am venit alaturi de dvs. pentru a castiga aceste alegeri, pentru a ingenunchea PSD.

Sa stiti, noi, ceilalti romani, va privim cu maxim respect. E greu sa intelegem cum Dumnezeu a ajuns aceasta regiune plina de oameni inteligenti sa-l trimita la Bucuresti pe unul ce-si ascundea banii in cavouri, Darius Valcov. Cum, Doamne iarta-ma, ati ajuns sa va inchinati la un cuplu toxic pentru Romania – Olguta si Olgutul! Romania nu-i a lor, Romania e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungati de PSD din aceasta tara.

Inainte de a ne preocupa de puscariasi si de conditiile din inchisori, ar trebui sa ne preocupam de spitale, scoli, autostrazi. Eu stiu ca, in democratie, hotii stau la puscarie, nu stau in Parlament, nu stau in Guvern. (…) De aici, din mijlocul Olteniei, o sa-i fac o oferta de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tau a expirat, retrage-te pana nu e prea tarziu, vei manca o mama de bataie cu partidul tau!

Dvs. puteti elibera Oltenia. Stiu ca sunteti amenintati, santajati ca va dau copiii afara de la locurile de munca. Luptati, rezistati, pentru ca ii vom ingenunchea. Romania, trezeste-te!", a spus Rares Bogdan, citat de aktual24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.