Vicepresedintele PNL, Florin Roman, sustine ca pe 26 mai, cand vor avea loc alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea pentru a scapa de puscarie, iar PNL - pentru Romania, mentionand totodata ca romanii trebuie sa scape de "tuta din fruntea guvernului, o analfabeta care ne face de ras peste tot in lume".

"In 26 (mai, ziua alegerilor europarlamentare - n.r.) este momentul revansei, e momentul in care Dragnea si banditii lui trebuie pusi in genunchi, iar Romania sa se ridice in picioare. In 26 dam de pamant cu un guvern de hoti, de banditi si mafioti. In 26 trebuie sa scapam de tuta din fruntea guvernului, o analfabeta care ne face de ras peste tot in lume.

Romania nu inseamna analfabetismul lor. In 26 Dragnea lupta sa scape de puscarie. Noi luptam pentru Romania", a declarat Roman la mitingul liberalilor de la Craiova, conform Mediafax, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.