Deputatul Sorin Marica, fost membru PSD, actualmente membru al Pro Romania, a declarat joi, la Deva, ca saptamana viitoare si-a propus sa se intalneasca cu presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, pentru a-i propune o unificare a fortelor politice de factura social-democrata in perspectiva alegerilor pentru Presedintia Romaniei.

"Am de gand sa-i fac o vizita domnului Dragnea. De astazi inainte, menirea mea este pentru unitate intre toti social-democratii din Romania. (...) Sa incerce cu Victor Ponta, cu Gabriela Firea, sa faca o impacare, ca doar impreuna putem sa avem rezultate bune pentru Cotroceni si pentru toate bataliile politice care vor fi date, de acum inainte, in Romania", a spus Marica.

Deputatul Sorin Marica a precizat ca a trecut la Pro Romania pentru ca doreste ca partidul din care face parte acum sa aiba un scor "cat mai bun" la alegerile pentru Parlamentul European, scrie Agerpres.

Parlamentarul hunedorean a spus ca nu are ce sa reproseze fostului sau partid, dar a mentionat ca "spera" ca anumiti candidati, cum este ministrul Natalia Intotero, sa aiba un loc mai bun pe lista de candidati ai PSD la Parlamentul European.

"Speram ca doamna Intotero sa aiba un loc mai sus, pe 5, 7, 9, ceea ce se discutase cu cateva luni in urma. Speram sa fie si Ioan Mircea Pascu pe aceasta lista a social-democratilor", a afirmat Marica.

Pe de alta parte, el si-a aratat satisfactia ca pe lista de candidati a Pro Romania la alegerile europarlamentare se afla comisarul european Corina Cretu, despre care a spus ca este un comisar apreciat in toate tarile membre UE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.