Serban Nicolae a spus, despre temele anuntate de Klaus Iohannis pentru referendum, ca arata o uriasa disperare politica in preajma alegerilor.

"Am incercat sa urmaresc ce a spus dl Iohannis dar a fost la fel de confuz si alambicat ca de obicei. Inteleg ca a doua intrebare ar viza dreptul CSM si al ICCJ de a ataca ordonantele de urgenta la CCR (...) Sa fie sanatos. Toate temele astea arata o uriasa disperare politica in preajma alegerilor si toata aceasta maimutareala, compromiterea sedintei solemne dedicata implinii a 15 ani de la aderarea la NATO, discursurile de la Cotroceni cu tinta la PSD arata ca exista o disperare care duce la o lipsa de ratiune si e foarte grav sa ai la varful statului lipsa de discernamant", a declarat Serban Nicolae, potrivit Stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis a anunta, joi, cele doua teme pentru referendumul pe justitie care urmeaza sa aiba loc pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.