Claudiu Manda i-a cerut demisia procurorului general, Augustin Lazar.

"Cred ca domnul Lazar ar trebui sa-si dea demisia pe loc. Ii cer si eu demisia. Presedintele Romaniei ar trebui sa accepte propunerea pe care a facut-o Tudorel Toader, de a-l demite din functie. Motivul este unul legat de trecutul domniei sale, si anume ca lupta ca oranduirea socialista sa ramana, si lupta impotriva unor oameni care isi doreau democratie si libertatea cuvantului.

Lucrurile acestea nu se uite, nu se iarta. Cred ca ar trebui sa inteleaga lucrurile acestea si ar fi trebuit sa-si dea demisia cand a aparut in spatiul public. Bunicul meu a stat 7 zile la canal. Noi suntem criticati ca fiind "Ciuma Rosie", iar cei care se luptau ca partidul comunist sa ramana la putere sunt acum cei care incearca sa spuna ca fac dreptate si reprezinta sistemul judiciar din Romania", a spus Claudiu Manda, la Antena 3, citat de Dcnews.

Mai multi tineri au participat, miercuri seara, la un protest impotriva lui Augustin Lazar. Acestia cereau demiterea procurorului general.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.