Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "subventia nesimtita a partidelor politice merge mai departe fara rusine".

"«Hotie pana la capat!» / asta e hotie - nu social democratie / SUBVENTIA NESIMTITA a partidelor politice merge mai departe fara rusine!

In timp ce suntem manipulati si sufocati zi de zi de Propaganda despre dosare, Stat Paralel, securisti bla bla - unii incaseaza lunar milioane de euro din taxele si impozitele romanilor (bani care sunt luati de la sanatate, educatie sau Infrastructura)!

In fiecare luna PSD primeste de la Bugetul de stat 7,5 milioane de ron = 1,5 milioane de euro! Si liderii PNL, ALDE sau USR primesc sume importante ; Basescu Mincinosul (cel care a taiat pensiile si salariile romanilor) sa lafaie zi de zi pe la televiziuni pe banii celor pe care i-a nenorocit!

Deputatii PRO Romania am facut amendament in Parlament, la dezbaterea Bugetului, pentru suspendarea (sau macar reducerea) acestei subventii / propunerea noastra a fost respinsa cu nepasare si aroganta de reprezentantii PSD - Alde! Dar trebuie sa facem ceva!

1. Sumele uriase primite de PSD ( care se declara partid de stanga - alaturi de popor) nu sunt folosite la niciun proiect social ; nu se dau burse unor tineri talentati, nu se sprijina o gradinita sau un camin de batrani , nu se recompenseaza un medic sau un profesor exceptional / cu acesti bani luati de la Buget ( desi Partidul are membri cotizanti, cabinete si sedii tot de la Stat) se platesc avioanele si elicoptere private cu care zboara Dragnea, case si masini de lux pentru camarila lui , si se face Propaganda comunista!!!

2. Subventia de la Buget primita de PSD este cea mai mare din Europa / SPD din Germania primeste de 8 ori mai putin / PES ( Partidul Socialistilor Europeni - acopera toata Europa ) primeste de 4 ori mai putin!

3. Cetatenii romani care voteaza alt partid (sau care nu voteaza deloc) cotizeaza cu banii lor (fara sa le ceara nimeni acordul) pentru milioanele de afise si bannere care ne sufoca in toata tara - ca si pentru milioanele de clipuri electorale care inunda televiziunile si internetul

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Dincolo de renuntarea (sau reducerea drastica) la aceste subventii nesimtite PRO Romania va depune un proiect de lege de renuntare la privilegiile si avantajele pe care politicienii le au in fata oamenilor obisnuiti! S-a depasit orice limita a bunului simt - trebuie sa actionam!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.