Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca va solicita Parlamentului o noua consultare pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului care va avea loc pe 26 mai.

"Nu as vrea sa ma arunc sa comentez prin contextul faptului ca e 1 Aprilie si cred ca a facut o gluma. Ne-am distrat cu totii cand am aflat ca dupa ce a primit acceptul Parlamentului de a convoca referendum, vrea sa consulte din nou Parlamentul pentru ca nu a ajuns la o concluzie privind intrebarea dupa consultari cu persoane de la miscarea #rezist sau cu unii magistrati precum Cristi Danilet. (...)

Noi putem sa ii dam cateva drafturi: cate case trebuie sa furi ca sa ajungi presedintele Romaniei, de cate abuzuri e nevoie in justitie sa introducem raspunderea magistratilor. Eu cred ca domnul presedinte se plictiseste", a spus Lia Olguta Vasilescu la RTV, citata de stiripesurse.ro.

Citeste si: Iordache, dupa anuntul lui Iohannis: Nu-l inteleg, dar credeti ca-l intelege cineva?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.