"Un vot impotriva coruptilor va fi un vot ca politica in Romania sa fie facuta de oameni integri", sustine Raluca Turcan intr-o postare pe Facebook, sustinand ca PSD-ALDE vor sa distruga intr-un mandat tot ce au realizat romanii in doua generatii.

"Un vot impotriva coruptilor va fi un vot ca politica in Romania sa fie facuta de oameni integri, nevulnerabili, preocupati de ce ramane in urma lor pentru oamenii cei multi, nu al clicilor de infractori.


  • Avem fapte concrete de constituire a unui grup infractional organizat care, de cand a preluat puterea, nu face altceva decat sa dea legi sa scape de puscarie coruptii. Asta e realitatea! Suna dur, dar avem datoria sa spunem lucrurilor pe nume!

  • Avem atacuri la economia nationala cu efect direct asupra nivelului de trai.

  • Avem o politica externa in care Viorica Dancila ne face de fiecare data de ras.

  • Avem o gasca de politicieni care forteaza orice lege pentru a-l descatusa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Acesti oameni vor sa distruga intr-un mandat tot ce au realizat romanii in doua generatii. Despre asta este vorba in acest #referendum. Acceptam asta sau spunem stop acestor oameni?

Motiunea de cenzura a cetatenilor la adresa actualei puteri va forta politicienii din arcul majoritar sa faca un pas inapoi!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.