Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza un atac la adresa sefului statului, sustinand ca presedintelui Klaus Iohannis ii va fi destul de greu sa raspunde la intrebarea in legatura cu realizarile din cei cinci ani de mandat.

"Campania electorala din Romania nu merge, ci sta pe loc si tipa isteric. Este o harmalaie si un scandal permanent! Privind de sus, ai impresia ca s-a deschis sezonul de platit polite reciproc si toata lumea isi regleaza conturile", a spus Tariceanu.

Liderul ALDE sustine, despre "actualul locatar al Palatului Cotroceni", ca in acest mandat "a stat deja prin munti mai mult decat partizanii anticomunisti". "Cred ca domnului Iohannis ii va fi greu sa raspunda la intrebarea: Ce ati facut pentru romani in acesti 5 ani de mandat? Ce poate sa raspunda, afara de plaja si schi? Ca nu a fost nici macar pentru un minut presedinte, ci un permanent candidat pentru un nou mandat? Ca este prizonierul statului paralel care l-a pus presedinte si face totul ca sa ascunda si sa pastreze protocoalele secrete dintre servicii si instante?", a completat el, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.