PSD vrea sectii separate pentru europarlamentare si referendum. Mai mult, seful de campanie al social-democratilor, Mircea Draghici, spune ca legea nu permite decat sectii separate. Informatia este insa falsa, deoarece legea prevede exact opusul: sectii comune de votare. Catalin Drula (USR) crede ca PSD vrea sectii comune de votare pentru ca se teme de un esec de proportii.

"PSD VREA SA FURE REFERENDUMUL PE JUSTITIE

Seful de campanie de la PSD, Mircea Draghici, minte cu nerusinare: "Legea nu ne permite decat sectii de votare diferite."

Lucrurile stau exact pe dos: legea obliga la organizarea referendumului in ACELEASI SECTII DE VOTARE. E vorba de art. 15:1 si 15:2 din Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

Ce vrea acest mincinos care se infrupta copios din bani publici sa zica este: "Noi, PSD-ul, vrem sa dam OUG ca sa schimbam legea si sa facem referendumul in sectii de votare diferite."

LE E FRICA. Fac tot ce pot sa saboteze referendumul pe Justitie. Pentru ca romanii VOR O ROMANIE FARA PENALI SI FARA HOTIE.

Am un mesaj pentru Draghici ca de la sef de campanie la sef de campanie: MIRCEA, NU SCAPATI! Oricate manevre si furaciuni incercati.

26 MAI. Mergem la VOT. Nu pot ei sa ne blocheze cat putem noi vota!", a scris, pe Facebook, Catalin Drula.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.