Eurodeputatul PSD, Razvan Popa, sustine ca Manfred Weber are o problema cu Romania si ca nu este de competena sa sa comenteze pozitia autoritatilor romane privind sefia Parchetului European.

"Nu este treaba lui Weber sa comenteze pozitia autoritatilor romane privind sefia Parchetului European. Daca Manfred Weber vrea sa dea lectii, poate incepe cu germanii din Parlamentul European sau chiar Guvernul Merkel, care nu au depus eforturi sa sustina candidatul din Germania.

Candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene are de fapt o problema cu Romania, care a devenit in ultimii ani o tinta predilecta a atacurilor sale. Tocmai acest tip de comportament incorect, partinitor, profund subiectiv, ghidat de interese politice foarte concrete il descalifica pe Weber pentru functia de presedinte al Comisiei Europene. Viitoare Comisie Europeana trebuie sa fie reprezentativa pentru toate tarile membre ale Uniunii Europene" a spus Razvan Popa, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.