Presedintele Klaus Iohannis sustine ca "guvernarea PSD a esuat si in ceea ce priveste preventia, care nu reprezinta o prioritate pentru actuala guvernare".

"Din pacate, guvernarea PSD a esuat si in ceea ce priveste preventia, care nu reprezinta o prioritate pentru actuala guvernare. De fapt, in pofida promisiunilor facute de guvernanti, nu vedem campanii eficiente de informare menite sa le explice oamenilor care sunt riscurile la care se expun. Si daca asta ar fi singura problema! Dar nu vedem nici mult promisele spitale regionale, nu vedem nici imbunatatirea infrastructurii sectorului sanitar, si, cel mai grav, nu vedem niciunde grija pentru oameni.

Vedem, in schimb, ignorarea problemelor reale din sanatate, pacienti nemultumiti, medici demotivati, crize si noi, si noi scandaluri televizate", a declarat Klaus Iohannis, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.