Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar ca el zice sa mai astepte.

"Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu dl ministru Toader, mai mult sau mai putin indreptatite. Eu zic sa mai asteptam, pentru ca s-a format un grup de lucru cu dl Timmermans pentru ca oamenii de acolo sa fie informati corect.

Ceea ce cred eu este ca acei oameni pe care si noi ne-am suparat de multe ori nu au primit de la noi informatiile pe care trebuiau sa le primeasca. Daca ar fi primit in timp real informatii si anunturi, lucrurile nu ar fi evoluat asa", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Adevarul.ro.

Liviu Dragnea a anuntat, marti, odata cu prezentarea listei candidatilor pentru europarlamentare, si o remaniere guvernamentala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.