Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a scris, sambata seara, pe Facebook, dupa ce seful statului a afirmat in cursul zilei ca social-democratii s-au apucat sa modifice legile justitiei ca sa-si scape coruptii imediat dupa castigarea alegerilor, ca Iohannis minte si ca ar trebui sa se uite in oglinda pentru a vedea "cum arata un om cu 40 de dosare penale".

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a facut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justitie, ca sa ii scape pe corupti. Fals! Prima ordonanta de urgenta data de guvernul din 2017, dupa OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2, postata mai jos. Aceasta prevedea cresterea pensiilor, a salariilor, a burselor studentesti, transport gratuit pe CFR pentru studenti si alte masuri de protectie sociala. Ne-am concentrat pe problemele cetateanului inca de la inceputul guvernarii.

In ceea ce priveste coruptii, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglinda: va vedea cum arata un om cu 40 de dosare penale si care a luat case prin frauda dovedita de Instante judecatoresti", a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.