Senatorul PSD, Serban Nicolae, a declarat la Antena 3, ca in curand am putea avea doua referendumuri, unul pentru justitie, iar altul pentru demiterea lui Klaus Iohannis din functia de presedinte.

"Ma gandesc ca la finalul lunii aprilie sa-l suspendam pe Klaus Iohannis din functia de presedinte, sa-i asiguram o vacanta de 30 zile. Am putea sa-l scutim de Summitul de la Sibiu. Apoi, pe 26 mai 2019, ar putea fi si un referendum pentru demiterea sa din functia de presedinte", a precizat Serban Nicolae, potrivit Adevarul.ro.

Iohannis a declarat marti ca este "aproape hotarat" sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

"Lucram deja intens la asta, analizam datele, variantele, partea legala. Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru data de 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare", a spus seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.